09 2223548    info@pianomestarit.fi
  Suomen Pianomestarit Oy


Suomen Pianomestarit Oy on pianojen ja flyygeleiden peruskorjaukseen erikoistunut soitinkorjaamo. Yrityksen perusti pianomestari Reino Ikonen vuonna 1968.

Pianomestarit Oy on pianonkorjausalalla Suomen vanhin ja kokenein yritys. Vuosien aikana yrityksessä on korjattu satoja soittimia aina kotipianoista konserttiflyygeleihin. Tässä yrityksessä 40-vuoden aikana kerääntynyt tieto, taito ja kokemus ovat tätä päivää.

Yrityksen ensisijaisena arvona on perustamisestaan saakka ollut soitinkorjausalan korkealuokkaisen käsityöperinteen säilyttäminen ja siirtäminen edelleen tuleville soitinkorjaajasukupolville.

Jokainen korjattavaksi tuleva soitin on yksilö ja siksi jokaisen soittimen kohdalla otetaan huomioon soittimen yksilölliset ominaisuudet. Korjaustyön tinkimättömänä päämääränä on vain ja ainoastaan huippuluokkainen työn laatu.

On soittimesi sitten tavallinen kotipiano tai täysimittainen konserttiflyygeli, Pianomestarit Oy on luotettava, turvallinen ja varma valinta soittimesi korjaajaksi.
Arvostamme vanhaa soitinrakennuskulttuuria ja korjaamme soittimet perinteisessä käsityöhengessä huomioiden jokaisen instrumentin yksilölliset ominaisuudet.