09 2223548    info@pianomestarit.fi
  Peruskorjaus

Yrityksen päätoimiala on pianojen ja flyygeleiden peruskorjaus verstastyönä, soittimen merkkiin kuntoon tai ikään katsomatta. Teemme myös pianojen ja flyygeleiden virityksiä, huoltoja sekä pienempiä korjauksia asiakkaan luona. Vaikka yritys korjaa pääasiassa pianoja ja flyygeleitä, korjattavana on vuosien saatossa ollut myös historiallisia soittimia, kuten fortepianoja, cembaloita, klavikordeja, taffelipianoja, spinettejä ja symbaaleja.

Soittimen peruskorjauksesta tehdään aina soitinkohtainen kuntoarvio ja sen perusteella tarkasti eritelty peruskorjaustarjous. Peruskorjauksen hinta määräytyy korjauksen laajuuden ja käytettävien varaosien mukaan.


  Peruskorjaus- ja kuntoarvio
  Pianon ja flyygelin peruskorjaus ja eri työvaiheet
  Saate peruskorjatun soittimen omistajalleJos soittimesi on verstaallamme peruskorjauksessa, voit käydä katsomassa korjauksen edistymistä lähes milloin vain. Esittelemme mielellämme verstastamme ja pianon ja flyygelin peruskorjaukseen liittyviä työvaiheita. Verstaallamme on usein myös muita soittimia korjauksen eri vaiheissa, joista saa hyvin käsityksen peruskorjauksen laajuudesta ja eri työvaiheista.

Pianonkorjaus on ekoteko

Vanhan korjaus on yleensä ekologisempaa kuin uuden ostaminen.
Korjauksessa vaihdamme soittimeen vain välttämättömät osat ja kaikki vanhat korjauskelpoiset osat hyödynnettään, mikäli mahdollista.

Uusia soittimia kuljetetaan Euroopasta Suomeen, nykypäivänä ehkä suurin osa tulee Aasiasta, lähinnä Japanista, Koreasta ja Kiinasta.
Kuljetus ympäri maailman ja suuret määrät pakkausmateriaaleja saastuttavat eri lailla, kuin soittimen kuljettaminen korjaamoomme lähietäisyydelle.

Peruskorjattua soitinta voit verrata uuteen vastaavan tyyppiseen soittimeen. Haluatko kotiisi massatuontantolinjastopianon vai persoonallisen, yksilöllisen soittimen juuri sinulle? Vanhan soittimen historia voi olla tiedossa alusta asti ja se on kuten perheenjäsen, josta oikeasti pidetään huolta.